• Fem

Lief zijn kost niets!

Lief zijn voor elkaar. Het klinkt zo vanzelfsprekend. Maar toch is dat in de maatschappij waarin we leven voor sommigen vaak lastig op te brengen. Mensen zijn vaak zo met zichzelf bezig dat ze gewoonweg vergeten om lief te zijn. Voor zichzelf en laat staan voor een ander.


Wanneer ik bijvoorbeeld op Facebook en Twitter kijk slaat de angst mij om het hart. Wat een hoop agressie en wat gunnen de mensen elkaar weinig. Een heleboel negativiteit die mij bijna doet geloven dat er geen aardige mensen meer zijn. Maar wat is dat dan. Dit zijn toch echt niet allemaal vervelende mensen? Is het angst? Of hebben ze ook gewoon wat liefde nodig?Maar gelukkig zien we juist in deze tijd ook een heleboel mooie dingen. En dat er zeker nog mensen zijn die hemel en aarde bewegen voor een ander. Die boodschappen doen voor de oudere buurvrouw die de deur niet uit kan. Die ouderen bellen om te voorkomen dat de eenzaamheid hen te veel wordt. De mensen in de zorg die telkens weer paraat staan om voor onze zieken te zorgen. De mensen die originele initiatieven bedenken om de ondernemers onder ons te steunen. En nog veel meer!


En dan heb je Instagram. Jij hebt mijn hart verovert. Wat een boek liefde, vriendelijkheid en positiviteit. Ik kan er geen genoeg van krijgen. De leuke contacten, inspirerende foto's, grappige anekdotes en openlijke steunbetuigingen aan andere instagrammers. Dit bewijst dat het ook op social media kan.


Ik wil hier meer van! En ik wil hier ook mijn bijdrage aan leveren. Want ja ook ik ben lief! en wil dit graag met anderen delen. Gewoon omdat ik echt denk dat de wereld daar een betere, mooiere en fijnere plek van wordt!

Door leuke giveaways waar je blij van wordt, door inspirerende quotes, het promoten van lieve initatieven, organiseren van fijne ontmoeting events,

delen van leuke content en het zoeken van contact met anderen. Draag ik graag mijn eigen steentje bij. Al raak ik maar een paar mensen die het net even nodig hadden. Dan is mijn doel al geslaagd!


Foto bron: Amy Shamblen


Vandaag heb ik hier alvast een start mee gemaakt door een bloemetje weg te geven. Gewoon omdat dat leuk is en goed voelt. En dat er vast iemand is die dit bloemetje enorm verdiend of goed kan gebruiken!


Take care! Pas goed op jezelf. En elkaar!! ;)


Liefs Fem

30 keer bekeken0 reacties

ECLECTIC FEM

eclecticfem013@gmail.com

Tel: 06-22635947

KVK 78741920

©2020 Eclectic Fem - Creative Conceptz. Gemaakt met Wix.com