• Fem

Hey Eclectic FEM! Ja jij!

Ja je kent mij (Femke) als Eclectic FEM. Dat ben ik ook, maar ik durf te wedden jij ook!


Je dacht misschien dat de naam is afgeleid van de woonstijl eclectisch. En toevallig is dat ook wel een beetje mijn stijl. Al heeft het wel gelijkenissen, is dat niet waar de naam op is gebaseerd.Met Eclectic FEM bedoel ik veelzijdige vrouw. Want net als dat de eclectic woonstijl een mix is van allerlei invloeden en periodes ben ik dat zelf ook.

Zo ben ik moeder, partner, zus, dochter, collega, ondernemer, vrouw, veertiger, vriendin en meer! Daarnaast ben ik ook een uitkomst van al mijn ervaringen uit bepaalde periodes. En vandaar dat ik ervan overtuigd ben dat jij ook een Eclectic FEM bent!


Supergaaf! Want jij bent een soort van superheld als je het zo leest toch?! Moet je kijken wat jij elke dag weer opnieuw presteert! Supergaaf!


Maar eerlijk dit valt lang niet altijd mee. Los van alle dingen die we moeten omdat we nu eenmaal kinderen, werk en een huishouden hebben, leggen we die lat vooral voor onszelf verschrikkelijk hoog!!


Herkenbaar?Ik vermoed zomaar dat dit voor velen het geval is;)


Nu heb ik het geluk dat mijn glas van nature altijd halfvol is. Maar dan nog, ook ik heb mijn momenten. En ik kan zeker nog wat leren van mijn eigen adviezen die ik mezelf vaak aan vriendinnen hoor geven šŸ™ˆ


Zoals ik laatst hier deelde hebben we best een pittige thuis situatie. Maar door de juiste mentaliteit, leuke dingen te doen en goed voor jezelf en elkaar te zorgen. Geloof ik dat je alles aan kunt.


Deze lifestyle ga ik wat meer met je delen. Gewoon omdat ik dat fijn vind. En misschien dat je er zelfs wat aan hebt.


Attention!! Positive vibes alert!


Nu ben ik eigenlijk wel erg benieuwd naar jouw eigen Mix. Ben jij een


Eclectic FEM?!

79 keer bekeken

ECLECTIC FEM

eclecticfem013@gmail.com

Tel: 06-22635947

KVK 78741920

Ā©2020 Eclectic Fem - Creative Conceptz. Gemaakt met Wix.com