Over mij

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Laat ik me maar even voorstellen.

 

Eclectic Fem is mijn persoonlijke website. Ik heb net als veel vrouwen een druk en hectisch bestaan. Ik ben moeder (van 2 jongens met extra uitdaging), vrouw, partner, collega, ondernemer, coach, stylist, dochter, vriendin en veel meer! Best veel dus, maar ik zou het niet anders willen.

Ik vind het gewoon allemaal te leuk om te kiezen. Maar hoe combineer je dit dan allemaal? En hoe hou je daarmee je koppie boven water? Daarover vertel ik je graag. Of het altijd lukt? Wat kan ik zeggen, met vallen en opstaan leert men, toch?! ;)

 

Mijn grote passies zijn interieur en ondernemen. Ik ben 15 jaar eigenaar geweest van een van de  grootste workshop bureaus van Brabant. Ik ken hierdoor de slagen van de zweep, maar zeker ook hoe leuk ondernemen is en hoeveel vrijheid het je geeft!

 

Zoals gezegd is mijn tweede passie interieur. Ik ben altijd in de weer in en rond huis. Bij mijzelf maar inmiddels ook bij vele opdrachtgevers. Ik heb een eigen unieke stijl ontwikkeld. Kleurrijk, warm eclectisch! Maar vooral heel eigen. Dit deel ik met plezier op mijn Instagram feed @eclectic_fem

 

Dit is niet onopgemerkt gebleven. Ik heb dan ook al veel leuke samenwerkingen voor een aantal hele toffe merken mogen doen. En dat mogen er wat mij betreft nog veel meer zijn! 

Als ik terugkijk op mijn CV heb ik allerlei dingen gedaan. Van het organiseren van leuke evenementen tot het inrichten van een mooie kamer. En van het werken in de bediening en mensen een leuke tijd bezorgen tot het coachen van startende ondernemers.

 

In al deze functies is een rode draad terug te vinden. Deze verteld waar ik blij van wordt. En dat is mensen helpen!

En dat is wat ik ook met Eclectic FEM wil doen. Creëren, inspireren en motiveren! Lekker aanpakken en leuke dingen doen!

 

Benieuwd wat ik voor jou of je merk kan doen? Neem dan een kijkje onder het kopje samenwerken? Informeren kan altijd ;)

Leuk als je meeleest! En wil je op de hoogte blijven van mijn laatste blogs, tips en verhalen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief! 

Liefs Fem

Referenties:

ECLECTIC FEM

eclecticfem013@gmail.com

Tel: 06-22635947

KVK 78741920

©2020 Eclectic Fem - Creative Conceptz. Gemaakt met Wix.com