Over mij

Hi wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Eclectic Fem!

Ik ben Femke, moeder van 2 heerlijke jongens en getrouwd met mijn grote liefde. Ik ben 39 jaar maar van binnen nog altijd niet volwassen.

Waar ik dit voorheen maar gek vond aan mijzelf en me vooral probeerde aan te passen aan de verwachtingen van anderen. Heb ik mijn eigen gekheid en impulsiviteit weten te omarmen.

 

Ik heb besloten om helemaal te gaan voor mijn passies en vooral te doen wat ik leuk vind! Dit is vooral lekker creatief bezig zijn, met mijn interieur, het opzetten van leuke events, rubrieken op insta, diy projecten, leuke samenwerkingen en meer! Zolang het dus maar leuk is en bij mij past!

Ik geloof dat dit alles van mij een betere en leukere versie van mijzelf maakt!

Naast dat ik hier blog ben ik erg actief op Instagram. Ik houd van het contact met mensen vanuit de hele wereld en kan hier mijn creativiteit en hersenspinsels heerlijk delen met andere interieur liefhebbers.

Momenteel ben ik druk met het opzetten van een nieuwe editie van #rondjekringloopbrabant, heb ik een leuke samenwerking met @zilverblauw en organiseren we op 9 november de Aha-ervaring. Een inspiratiedag voor (startende) ondernemers. Daarnaast ben ik altijd druk in huis met een of ander creatief project. Je leest erover op mijn feed en deze blog!

Heb je een vraag, wil je samenwerken of zomaar iets kwijt? Stuur mij een mail!

Liefs, Femke